Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

ΜΙΑ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΜΕΡΑ.


• Ο θάνατος της κυρίας Ωραιάνθης και το κηδειόχαρτο έξω από την πόρτα μας πρωί πρωί (η καλή μέρα απ’ το πρωί φαίνεται!).

• Τα σενάρια που έκανα για τον θάνατο σε συνδυασμό με το βιβλίο που διαβάζω αυτήν την εποχή με θέμα ιστορίες φαντασμάτων .

• Η ατυχία των γειτόνων μας – δική μας τύχη, να μπουν κλέφτες μέρα μεσημέρι στο σπίτι τους, ενώ στο δικό μας από πάνω καθάριζε η κα. Ελευθερία που πριν από εννέα χρόνια σιδερώνοντας αμέριμνη σπίτι και ενώ όλοι λείπαμε είχε την ατυχία να έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με άλλους διαρρήκτες που προσπάθησαν να παραβιάσουν την πόρτα μας . Σήμερα ήταν πολύ τυχερή γιατί αν το ξαναπάθενε φοβάμαι πως θα μας έμενε.

• Τις περίεργες κλήσεις που βρίσκω στο σταθερό μου αυτήν την εποχή και το CREEPY σημερινό goodbyeeeeee όταν απάντησα σε μια απ’ αυτές.

• Το πρωτόγνωρα σοκαριστικό σημερινό λεξιλόγιο της λατρεμένης “Tante Popi” η οποία τυγχάνει να είναι πιο μεγάλη και από την Ακρόπολη και η οποία, επί δεκατέσσερα χρόνια που την γνωρίζω, χρησιμοποιεί άπταιστη καθαρεύουσα . Είναι η θεία μου που στο Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι του πόκερ έχει πάρει τα σώβρακα όλων με «φουλ του ρηγός» όπως ανήγγειλε. Αυτή η ίδια λοιπόν σήμερα ξεστόμισε την λέξη «κωλομέρι» αντί της λέξης «ισχίο» που συνήθιζα να ακούω από αυτήν. ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ πιστέψτε με.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου